Køb varme designervarer på nettet!

Radiator-karim-rashid

Designradiator i varmefarver

Vi kender nok alle sammen det at vi gerne vil have den perfekt indrettede stue. Man har måske købt drømmesofaen, fundet de lækreste spisebordsstole og har endda fået fingrene i de lysestager der ellers var udsolgt overalt. 

Alting virker helt perfekt, lige indtil ens øjne glider over det store hvide, grimme monstrum der står og fylder under vindueskarmen!

Jep du gætter  rigtigt, det er radiatoren jeg taler om.

Vi kan nok godt blive enige om, at radiatoren ikke lige er det smukkeste møbel at se på i sin stue, eller i hvilket som helst andet rum. Man prøver måske desperat at gemme den bag en radiatorskjuler, (som tager endnu mere plads end radiatoren selv), og helt perfekt bliver det aldrig.

Jeg kan glæde jer med at jeg nu har fundet løsningen!

Radiator -karim-rashid

Designradiator til badeværelset, designet af Karim Rashid

Jeg kunne i hvert fald ikke lade være med at klappe i hænderne af glæde, da jeg så, hvordan den italienske designer Karim Rashid, her har forvandlet en ellers kedelig radiator, til det rene stykke kunst! Jeg ville med glæde hænge en af disse smukke design radiatorer op på min væg, og hurtigst muligt smide min egen gyselige radiator ud.

Så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk, og fuldende ens hjem med kunst og ikke mindst varme?

Radiator-karim-rashid

Designradiator til køkkenet

Det smarte ved denne radiator er også at du kan bruge den i hvilket som helst rum du ønsker. Om det så skal være stuen, køkken eller badeværelset du bestemmer selv. Jeg er i hvert fald fan af denne idé, men skriv endelig i kommentarfeltet og lad mig høre hvad i synes om dette design!:)

Designradiatoren findes i mange forskellige farver og designs så er du blevet nysgerrig for at se mere så klik på linket:

 http://bit.ly/designradiatorkarim 

 

 

Fortæl andre om dette...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentér

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.