Sådan indretter du det lille badeværelse

Smal håndvask med bordplade

Når det lille badeværelse skal indrettes kan det være lidt af et puslespil at få plads til det hele.

Man vil jo altid gerne have mere plads på et lille badeværelse, men samtidig skal badeværelset også være funktionelt og ikke mindst være i et flot design.

Jeg ved hvor svært det kan være at finde den perfekte løsning til det lille badeværelse for jeg har selv været der.

Derfor har jeg samlet 10 små håndvaske, som er perfekte løsninger til det lille badeværelse, lige meget hvilken form og størrelse dit badeværelse måtte have.

 

Læs også: 5 ting du bør undgå når du indretter badeværelse

 

Til et smalt lille badeværelse

Hvis du har et meget smalt lille badeværelse eller gæstetoilet kan det virkelig være en udfordring at finde en håndvask der er smal nok og ikke er for dyb.

Der findes nemlig flere håndvaske som ikke er så bredde men stadig meget dybe. Men når det så er omvendt hvor håndvasken gerne må være bred, men ikke så dyb så bliver sagen en helt anden.

Men for et par måneder siden fik vi en nyhed på shoppen som er perfekt til det smalle badeværelse, og jeg må sige den allerede er blevet en af vores mest populære små håndvaske, da den har løst problemet for mange af vores kunder der har brug for en smal håndvask.

 

 

 

 

Lille og Smal håndvask - curvet

Her er den så – Curvet! Vores hidtil smalleste håndvask, i et smukt design med kun 29 cm. dybde. En virkelig god håndvask til selv de smalleste badeværelser. Denne håndvask fås også med bordplade som ses længere nede på siden. Prisen for Curvet håndvasken er 3.897kr. og kan købes her. 

 

Smal håndvask til lille badeværelse

Denne smalle håndvask har en dybde på kun 28cm. Og her er der enda plads til hanehul og afsætningsplads til sæbedispenser. Som du kan se på billedet kan håndvasken også fås med en praktisk håndklædestang perfekt til de små badeværelser hvor pladsen er trang. Rettangolare crs håndvasken med håndklædestang koster 4.569kr. og kan købes her.  

 

 

Håndvask med bordplade

Selvom man har et lille badeværelse ønsker de fleste sig stadig et lille stykke bordplade.

Men har man et badeværelse hvor alt bliver vådt når man går i bad, er det ikke så praktisk med en bordplade i MDF eller træ, da det jo hurtigt vil gå i stykker.

En løsning til dette problem kunne være en håndvask og bordplade i et, hvor det hele er lavet i porcelæn. Og det er lige præcis det jeg har fundet frem til dig her.

Smal håndvask med bordplade

 

Smal håndvask i flot design

Håndvask Curvet sx – Her er designet som du kan se lavet lidt om. Her får du en smart og meget praktisk bordplade. Du kan helt selv vælge om du ønsker bordpladen til højre eller venstre side og om du ønsker den med hanehul eller ej. Håndvaskens dybde er selvfølgelig stadig kun på 25 cm. Prisen for Curvet sx håndvasken er 3.175kr. og kan købes her.

 

Lille rund håndvask med bordplade

Hvis du ikke har plads til en bred håndvask, men stadig ønsker lidt bordplade kommer her en nyhed til dig. Med vores nye Sfera vask får du en lille rund håndvask med en lille bordplade, i et stykke porcelæn. Denne håndvask kommer som en smart pakkeløsning hvor du får både vandlås, bundventil og monteringsbolte. Du kan også vælge om du ønsker lavet huller i bordpladen til sæbedispenser og tandkrus som ses på billedet. Så det er slut med at tænke på hvad du skal tilkøbe til din håndvask alt kommer nemt og bekvemt i pakken. Pakkeløsningen koster 6.532kr. og kan købes her.

 

 

 Læs også: Jagten på den lille håndvask

 

 

Til mini badeværelset

Er badeværelset så lille at du næsten har givet op på forhånd med at få plads til en håndvask, så synes jeg nu alligevel, du lige skal tage et kig på vores små håndvaske, som er blevet lanceret som verdens mindste.

Lille håndvask ti lille badeværelse

Her får du en meget lille håndvask med en størrelse på kun 35x17cm. Håndvasken fås både med hanehul til højre og venstre side eller du kan vælge vasken uden hanehul. Denne mini håndvask koster 2.298kr og kan købes her.

 

Lille håndvask til montering på væg

Ønsker du en lille håndvask men med et anderledes design, kunne håndvasken Arca være en mulighed med dens rectangulare form med buede sider. Håndvasken måler kun 36x19cm. Arca håndvasken inkl. beslag koster 3.998kr. og kan købes her. 

 

 

Håndvask til hjørne

Hvis indretning på dit badeværelse kræver den løsning at håndvasken må sættes i hjørnet så har jeg her fundet et par smarte hjørne håndvaske.

Lille håndvask til hjørne

Her får du en smuk rund håndvask som meget praktisk kan hænges på væggen i et hjørne. Rotondo håndvasken koster 3.299kr. og kan købes her.

 

Lille håndvask i firkantet design

Her er et bud på en flot hjørne håndvask i et box design. The black box håndvasken koster 3.939kr. og kan købes her.

 

Lille håndvask til hjørne i flot design

En lille håndvask i et enkelt og let design til hjørnet. Thin Square håndvasken 1.984kr. og kan købes her.

 

Håber dette lille blogindlæg har givet dig lidt inspiration til dit badeværelse.

Du kan finde mange flere små håndvaske her. 

Læs også: 4 flotte mini håndvask til det lille badeværelse

Fortæl andre om dette...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentér

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.