Badeværelser på første klasse – Til søs

Teuco’s badeværelser er helt klart blandt vores mest eksklusive mærker vi forhandler og de har efterhånden leveret badeværelser til mange luksushoteller, eksklusive spacentrer og  yachter.

Badeværelser på lyst yacht

Et af de lidt anderledes projekter Teuco har været indvolveret i, er denne flotte lyst yacht Darlings Danama. Kig med her og se billederne af Teuco´s badeværelser, når prisen ikke har nogen limit. Måske kan det give dig inspiration, hvis du en dag skal have nyt badeværelse. Skal man ikke have nyt kan man jo altid bare drømme sig væk i luksus billederne ;-)

Badeværelse på skib

Darlings Danama

Denne 60 meter lange luksus yacht har comfortabelt plads til 12 personer i de 5 gæsteværelser, plus den store luksus suiten til skibsejeren. Nå ja så er der selvfølgelig også plads til de 14 ansatte på båden. Der er ikke sparet på luksusen på denne yacht og dette ses også tydeligt på dens badeværelser.

badeværesle på skib

Hvis gæsterne ombord skulle få lyst til et karbad, ja så er det jo meget heldigt at der er privat spabad på alle badeværelser.

 Skibsejerens luksus badeværelse

Badeværelse på skib

Her ses skibsejerens lækre suite, med åbent badeværelse og selvfølgelig også et spabad.

Alle elementerne på denne yacht er blevet skædersyet til at passe perfekt til rummene. Badekarene, håndvaskene, brusebundene og skabene, ja selv fliserne er lavet ud af et yderst stærkt materiale Duralight som er udviklet og patenteret af Teuco.

Badeværelse ship Duralight

Baren i loungen på skibet er blevet lavet i materialet Duraligt ligesom badeværelserne

Badeværelser i Duralight

Duralight er et materiale vi helt klart kan anbefale. Hvis du vil vide mere om hvorfor Duralight er et så fantastisk materiale så vil jeg anbefale dig at se videoen neden under.

Se alle vores produkter i Duralight her.

Håber dette har kunnet give lidt inspiration hvis du står og skal renovere badeværelse.

Jeg tænker lidt på at lave dette indlæg til en serie af opslag med titlen “badeværelser på første klasse” hvor vi viser jer de flotteste luksus badeværelser rundt omkring i verden. Så hvis du har lyst til at se flere af disse indlæg, eller har et andet forslag til noget du godt kunne tænke dig at høre om, har et spørsmål du gerne vil have besvaret, så skriv det gerne i kommentar feltet :)

 

Fortæl andre om dette...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentér

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.